fornejant assajos de pastissos
a casa d'unes bones pinxes, jo no tinc forn
per trobar la recepta perfecta
que un ballarí m'ha convidat al seu aniversari-pie-contest late night a greenpoint el dissabte
treballant cada dia al cafè
cobrint els torns d'una que se n'ha anat de holidays a terres més càlides.
ja m'agrada això de ser cambrera
i servir sopes fumejants als policies que patrullen pel barri
amb estalactites al nas,
dir vuitcentes vegades thankyouverymuchhaveawonderfulday,
i que els mexicans de la cuina em convidin a sangria al mig del torn
i quan no em toca el shift de nit,
ballar, evidentment,
...i tenir un amic d'hivern
i l'únic dia lliure de la setmana -avui
esmorzar un bagel calent i un cafè al bar
mentre escric una carta a l'Helena
(que ja està bé, quin reatrd, com se m'han passat els dies!)
passejar tot el matí
relliscant pels tolls gelats
i trobant remeis hivernals...
un llibre encara calentet de la impremta
-la fabulosa Lou Salomé sempre em ve a trobar en moments decisius-
troques per fer gorros i bufandes ben abrigadets
i els ingredients pel pastís definitiu
No comments:
Post a Comment